Skip to content

OUR SOUL
IS OUR VISION

Stuffed AS er en leverandør av tilbehør til vesker, etablert i 2021.

Vi i Stuffed AS er lidenskapelig opptatt av vesker. Enhver veske er en investering, som bør behandles deretter. Vi har derfor utviklet veskeputen, en innleggspute til vesker, som sikrer at veskene holder formen når de ikke er i bruk, motvirker rynker/merker og hindrer at vesken blir ødelagt. Veskeputen bidrar dermed til å forlenge veskenes levetid – til glede for deg og generasjoner etter deg. Veskeputen kommer i fem størrelser, som passer til et bredt utvalg av vesker, slik illustrert på “Shop” siden.

Vi har laget veskeputen i materialer som er skånsomme for skinn- og tøyvesker. Veskeputen kan gjenbrukes, og bidrar derigjennom til å redusere forbruk av miljøskadelige materialer som silkepapir og plastikk, som veskeprodusentene ofte fyller veskene med før salg.

Våre veskeputer produseres i Mexico, og fraktes til Norge med båt. Hos vår produsent står bærekraft og sosialt ansvar sentralt. Da Stuffed AS skulle velge produsent var dette avgjørende.

Vi heier på alle veskeelskere som ønsker å ta bærekraftige valg. Vi samarbeider med Vintagefever.no, en av Norges største vintagebutikker for autentiske luksusvesker og -bager, og anbefaler alle våre kunder å handle sine drømmevesker gjennom dem.

Følg oss på instagram på @stuffed.no.